Kapcsolat

Ablakport-Nyílászáró Kft
Mobil: +36-20-247-53-32

Sajnálattal tájékoztatom, hogy betegség miatt társaságunk mindennemű szolgáltatása szünetel.

Ablakcsere 5 lépésben, társasház, családiház.

Gondoljon a jövőre ! Tervezzen velünk ! 

Kömmerling műanyag ablak, erkélyajtó ablakcsere akciója !

Ablakok, melyek már bizonyítottak ! Ablak, melyben Ön sem fog csalódni, ablak, melyet Ön is örömmel használ majd több évtizeden keresztül.

KÖMMERLING Futur műanyag ablak, erkélyajtó

  • kedvezménnyel, 2 rétegű Ug= 1.0 W/m2K hőszigetelő üveggel,
  • kedvezménnyel, 3 rétegű Ug=0,6 W/m2K hőszigetelő üveggel rendelhető.

Rendkívüli Kömmerling ablakcsere, rendkívüli áron !

KÖMMERLING 88+ műanyag nyílászáró valódi ! 6 légkamrás, a Kömmerling család legújabb generációja, most rendkívüli áron.

Miért rendkívüli ?

  • Most a kedvező bevezető árból is kedvezménnyel rendelhető.
  • Alapkivitelben is Ug=0,5 W/m2K három rétegű, melegperemes hőszigetelő üvegezéssel,
  • 88 mm-es profilszélességgel megfelel az alacsony energiaigényű házak elvárásainak.

Kérje ajánlatunkat és rendeljen most !

Ablak ajánlat, Katt ide !


 

Ablakcsere 1 nap alatt ! Ablakcsere gondos előkészülettel.

Előre egyeztetett időpontban érkeznek munkatársaim Önhöz, és még azon a napon megtörténik az ablakcsere, kibontják, beszerelik. Készen adjuk át új nyílászáróit minden megrendelt kiegészítőjével együtt.

Ön rendel, mi teljesítjük. Az ablakcsere nem előre gyártott ablakokkal történik. Az Ön ablakai egyedi gyártással Önnek készülnek.

De ne szaladjunk ennyire előre.

 

Nulladik lépés az ablakcsere felé. Válasszon alapanyagot, fa ablak, vagy műanyag ablak, műszaki tartalmat, kiegészítőket. Honlapunk termékoldalain sok információt talál, de néhány javaslatot itt teszünk Önnek

ablakcsere, amennyiben Ön többlakásos társasházban, vagy panellakásban lakik, és 

  • amennyiben egyedi fűtésmérővel nem rendelkezik és az épület egyéb hőszigetelő paraméterei sem a legjobbak, akkor az 1.0 értékű üvegezéssel is elérjük a kívánt célt. Ablakcsere javaslat:  
  • Egyedi fűtésmérés, valamint jó épületfizikai tulajdonságok esetén már érdemes a költség-hatékony, korszerübb megoldást választani. Ablakcsere javaslatunk: Kömmerling Eurofutur műanyag ablak 2, vagy 3 rétegű üvegezéssel.

 

ablakcsere, amennyiben Ön családi házban él és a legjobb hőszigetelést, passzív, vagy passzívház közeli minőséget szeretne 

KÖMMERLING 88 +

  • Alapkivitelben is Ug=0,68 W/m2K három rétegű melegperemes hőszigetelő üvegezéssel,
  • 88 mm-es profilszélességgel megfelel az alacsony energiaigényű házak elvárásainak.

 

Ami ma még korszerűnek számít, ajtó, ablak, afölött pár év múlva eljár az idő. Éppen ezért, ajtó, ablak csere esetén döntsünk a legjobb műszaki tartalomú nyílászáró mellett. Így például a 3 rétegű üvegezésű ablak, melynek hőszigetelő képességére további hatással van, ha az ablak un. melegperemes távtartóval készül.

Fa nyílászárók. 

Igen, ez jó választás ! A természetes fa szépsége kiváló miőséggel párosul. Igényes felületkezelés, esztétikus megjelenés.

 

     

Természetesen kedvezménnyel  

kínáljuk fa nyílászáróinkat, a megrendelés értékétől függően. Az Ön igényeihez igazodva, gazdag színválaszték, egyedi méretre gyártás.

 

68mm beépítési mélység, 2 rétegű üvegezés, 
90 mm beépítési mélység, 3 rétegű üvegezés,

 

 

 

 

Ablakcsere 5 lépésben társasház, családiház, panellakás  

Első lépés, kérje ajánlatunkat ! 

Ehez szükségeltetetik néhány adat, mint például a méretek, szélesség, magasság. 
Az előzetes mérést bármely mérőeszközzel Ön is könnyedén el tudja végezni. Nem lesz pontos, az nem baj, csak kb. faltól falig.
Elkészítjük ajánlatunkat személyes, vagy e-mail érdeklődésére.  Ajánlatunk tartalmazza a nyílászárókat, a kért kiegészítőket (párkányok, könyöklők, stb) árait, igény esetén az árnyékolókat, valamint külön részletezve szolgáltatásunk, bontás-beépítés költségét.

Ön megrendeli szolgáltatásunkat, mert minden bizonnyal ajánlatunk elnyeri tetszését. 

Ezt megteheti személyesen, vagy levélben. Megrendelése aláírásával és 50% előleg megfizetésével (készpénzben, vagy átutalással) válik érvényessé. Levélben történő megrendelés esetén a szerződés aláírása a felméréskor is lehetséges.

Munkatársunk a helyszinre megy. 

Ablakcsere esetén legfontosabb a pontos, szakszerű méretvétel. Felmérést végezünk, meghatározzuk a nyílászárók gyártási méretét, egyeztetjük Önnel a nyitásmódokat, egyéni igényeket. Ekkor még lehetőség van a megrendelés módosítására, pontosítására. 
Megrendelés esetén a helyszíni méretvétel díjmentes. (Rendelést megelőző felmérés díj ellenében lehetséges, melynek összegét a nyílászáró megrendelése esetén jóváírjuk.)

Változás esetén megrendelés visszaigazolást küldünk a várható szállítsi időpont megjelölésével.

Megrendelt nyílászárói megérkeznek raktárunkba.

Erről értesítjük az Ön által kívánt (telefon, e-mail, levél) módon. Tájékoztatjuk a fizetendő, fennmardó összegről, egyeztetjük az ablak csere pontos időpontját. 

Az előre egyeztetett napon munkatársaink pontosan érkeznek.

A régi ajtók, ablakok kibontását szakembereink a lehető legnagyobb körültekintéssel végzik, hogy a nyílászárók környezete a legkisebb mértékben sérüljön.
Ez követően történik a szakszerű beépítés. A nyílászárókat tokon keresztül áthaladó erős csavarokkal a falhoz rögzítik, majd a szerelési hézagokat PUR habbal töltik ki. Elvégzik a finombeállítást, a megrendelt kiegészítőket felszerelik. Beállításokért, az akadálymentes nyitásért-zárásért egy év beépítési garanciát vállalunk.
Igény esetén vállaljuk az ablakcsere utáni helyreállítást. Ez az épület szerkezetétől, régi nyílászárók típusától függően többféle módon történik.

Ablakcsere, ajtócsere professzionális kivitelben, garanciával! Bízza szakemberre az ajtó és az ablak beépítését, hogy nyílászárói generációkon át működjenek!

Ablak, erkélyajtó, nyílászáró csere, kérje ajánlatunkat ! 

  

Ablak ajánlat, Katt ide !

       

 

ablakcsere  ablakcsere